1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü


BURDUR (A.A) - Karamanlı, Tefenni ve Yeşilova belediye başkanları, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla birer mesaj yayınladı.
     Karamanlı Belediye Başkanı Mehmet Özger, 1 Mayısın, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olduğunu belirtti. 1 Mayısın tüm dünyada olduğu gibi Türkiyede de en belirgin dayanışma günü olduğunu vurgulayan Özger, "Emeğin, alın terinin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm çalışanlara kutlu olsun" dedi.
     1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının emeğin bayramı olduğu kadar barış ve kardeşlik bayramı da olduğuna işaret eden Tefenni Belediye Başkanı Bayram Kavak da işçilerin alın terinin kurumadan verdikleri emeklerinin karşılığını almaları gerektiği kaydetti. Kavak, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm ülkemize, Burdurumuza ve Tefennimize kutlu olsun" diye konuştu.
     Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek ise 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün emekçilerin uluslararası mücadele ve dayanışma günü olduğunu kaydetti.
     1 Mayısın, her kıta ve her ülkede aynı heyecanla kutlandığını bildiren Özbek, "Bizde kendi kültür ve medeniyetimiz doğrultusunda işçinin ve emekçinin demokratik mücadelesini destekliyoruz, hep onların yanında olduğumuzu söyleyerek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyoruz" dedi.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Leyla Ataman Koyuncuoğlu
<< Önceki Haber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER