Kaybolan kardeşini 10 gündür arıyor

Kaybolan kardeşini 10 gündür arıyor -"Arkadaşlarımda kalacağım" diyerek evden çıkan ve 10 gündür haber alınamayan genci ablası aramaya devam ediyor


ADANA (A.A) - Ceyhan ilçesinde, "Arkadaşlarımda kalacağım" diyerek evden çıkan ve 10 gündür haber alınamayan genci ablası aramaya devam ediyor.
     Belediye Evleri Mahallesinde oturan Emine Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, kardeşi Bakir Kayanın (23) 10 gün önce akşam saatlerinde evden "Arkadaşımda kalacağım" diyerek çıktığını ve bir daha geri dönmediğini söyledi.
     Kaya, polis ve jandarmaya kardeşinin kaybolduğunu bildirdiklerini, gidebileceği yerleri de aradıklarını ancak bulamadıkları ve hayatından endişe ettiklerini belirtti.
     Kaya, şunları kaydetti:
     "Kardeşim hayat dolu, sevecen, çevresindeki herkesle iyidir ve kimseyle hiçbir problemi yoktur. 10 gün önce akşam saatlerinde arkadaşında kalacağını söyleyerek evden ayrıldı. Ertesi gün telefonla aradık ulaşamayınca arkadaşının evine gittik. Arkadaşı bize Bakirin akşam eve gelmediğini söyleyince çok korktuk. Kardeşimin bir sır gibi ortadan kaybolmasına anlam veremiyorum. Yetkililere yalvarıyorum, lütfen biraz daha duyarlı olsunlar. Yaşıyor ise ve kendi rızası ile gitmiş ise ona da razı olacağım. Yeter ki durumunun iyi olduğunu bilelim.
     Anne Saliha Kaya ise oğlunun kaçırıldığını ya da zorla alıkonulduğunu iddia ederek, görenlerin polis ve jandarmaya bildirmelerini istedi.
     10 gün önce kaybolan Bakir Kayanın ailesi durumu polis ve jandarmaya bildirmiş ve arama çalışmaları başlatılmıştı.
    
     Muhabir: Yusuf Tunur / İbrahim Erikan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Kaybolan kardeşini 10 gündür arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER