10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Başer: Muasır medeniyetler seviyesine çıkma yolunda Türkiyenin en önemli unsurlarından birinin de ilkeli, tarafsız ve doğru bir basın anlayışı olacaktır


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer, muasır medeniyetler seviyesine çıkma yolunda Türkiyenin en önemli unsurlarından birinin de ilkeli, tarafsız ve doğru bir basın anlayışı olacağını belirtti.
     Başer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, Nevşehirde görev yapan yazılı, görsel ve internet medyasında çalışanların Nevşehir gündemini tüm Türkiyeye ulaştırmanın gayreti içerisinde olduklarını, kamuoyuna bilgi akışını doğru ve tarafsız bir şekilde yapan, aynı zamanda kamuoyu da oluşturabilen son derece önemli bu mesleğin mensuplarının ne denli zor şartlar altında çalıştığının da gayet açık olduğunu kaydetti.
     Basının icra makamlarını olduğu gibi halkı da temsil ettiğini ifade eden Başer, Basın, bir nevi devlet ile halk arasındaki köprüdür. Bu bağın doğruluk üzerine kurularak sağlamlığının arttırılması da yine basın mensuplarımızın görevidir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürkün de dile getirdiği gibi Gördüğünü, düşündüğünü ve bildiğini samimiyetle yazandır gazeteci. Mesleğini zor şartlar altında, gece gündüz demeden icra eden kıymetli basın mensubu arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü bir kez daha canı gönülden kutluyorum dedi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER