10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Kurt: Türk milleti her zaman tarafsız, ilkeli ve dürüst yayın ve yayım yapan gazetecileri her daim bağrına basmış ve onları korumuşlardır


BİLECİK (A.A) - AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt, Türk milleti her zaman tarafsız, ilkeli ve dürüst yayın ve yayım yapan gazetecileri her daim bağrına basmış ve onları korumuşlardır ifadelerine yer verdi.
     Kurt, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, ülkede ve dünyada yaşanan olayları her türlü şartlarda en doğru şekilde görev edinmiş bu onurlu mesleğin sahipleri gazetecilerin, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için büyük bir öneme sahip olduklarını bildirdi.
     Gazetecilerin, Türk halkına vermiş oldukları emeklerden dolayı birer gazeteci sıfatında değil, her bir ailenin gözü, kulağı olan aile fertlerinden birisi konumunda bulunduklarını belirten Kurt, şunları kaydetti:
     Unutmayınız ki, bu millet her zaman tarafsız, ilkeli ve dürüst yayın ve yayım yapan gazetecileri her daim bağrına basmış ve onları korumuşlardır. Basın mensubu arkadaşlarım, bizler de AK Parti Gençlik Kolları olarak sizlerin yapmış olduğu bu görevin zorluğunun ve sorumluluğunun farkındayız. Tüm gayretimiz sizin bu zorlu yolunuzda sizlerle beraber uyum içerisinde çalışabilmek bir nebzede olsa zorluklarınıza kolaylık sağlamak içindir. Gazetecilik mesleğini tarafsız, dürüst, kişi hak ve haklarına saygılı bir şekilde icra eden tüm basın mensubu arkadaşlarımızın bu onurlu günlerini kutlar çalışmalarında başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER