10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği, TBMMde grubu bulunan partileri ziyaret etti


ORDU (A.A) - Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla TBMMde grubu bulunan partileri ziyaret etti.
     Dernek Başkanı Erdoğan Erişen başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette dernek yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
     İlk ziyareti AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünala gerçekleştiren dernek üyelerinin ziyaretinde AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal da hazır bulundu.
     Dernek üyelerini AK Parti grup toplantı salonunda ağırlayan Ünal, ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, Erişen ve beraberindekilere teşekkür etti.
     Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği yöneticileri, daha sonra CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır ve BDP Grup Başkanvekili İdris Balukeni de makamlarında ziyaret etti.
     Dernek yöneticileri, ziyaretlerinin ardından grup başkanvekilleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Ziyaretlerle ilgili değerlendirme yapan Erdoğan Erişen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü basın açıklaması ya da çeşitli kutlamalarla geçiştirmek yerine Ankarada Mecliste parti gruplarını ziyaret ederek yasal haklarımızı geri verin demeye geldiklerini söyledi.
     Erişen, kendilerine ilgi gösteren parti grup başkanvekillerine ve kendilerine ziyaret sırasında eşlik eden AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız ve İstanbul Milletvekili Oktay Ekşiye de teşekkür etti.
     Dernek çalışanları ziyaretin ardından TBMM Meclis Genel Kurulundaki misafir bölümünden çalışmaları takip etti.
    
     Muhabir: Hayati Akçay - Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER