10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -AK Parti Bursa Milletvekili Çelik: -Vatandaşların doğru haber alma özgürlüğü için mesai kavramı gözetmeyen basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım


BURSA (A.A) - AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Vatandaşların doğru haber alma özgürlüğü için mesai kavramı gözetmeyen basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım dedi.
     Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, yerel ve yaygın medyada Bursada görev yapan basın çalışanlarının kenti en iyi şekilde tanıtma gayretiyle görev yaptıklarını belirtti.
     Bursa medyasının, şehir için her zaman duyarlı, sorumlu ve tarafsız yayıncılık yaptığını belirten Çelik, şunları kaydetti: Bursada basın sektöründe görevlerini yapan değerli basın mensuplarımız bu kutsal görevi yerine getirirken ilkeli ve sorumlu yayıncılık anlayışıyla kamuoyunu doğru bilgilendirdiklerine inanıyorum. Vatandaşların doğru haber alma özgürlüğü için mesai kavramı gözetmeyen basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.
     Öte yandan Tömer Bursa Şubesi de, yaptığı açıklamada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER