11 yaşındaki çocuğun eli demir parmaklığa

11 yaşındaki çocuğun eli demir parmaklığa saplandı -Antalyada çıktığı ağaçtan inmek isterken dengesini kaybederek düşen ve eli demir parmaklığa saplanan 11 yaşındaki çocuğu, itfaiye ekipleri demiri keserek kurtardı -Çocuk eli


ANTALYA (A.A) - Antalyada çıktığı ağaçtan inmek isterken dengesini kaybederek düşen ve eli demir parmaklığa saplanan 11 yaşındaki çocuğu, itfaiye demiri keserek kurtardı.
     Bahçelievler Mahallesi Pamir Caddesindeki bir sitenin içinde bulunan yeni dünya ağacına çıkan Onur Kırıcı (11), ağaçtan inmek isterken dengesini kaybetti. Kırıcının eli, ağacın yanında bulunan ve tutunmak istediği demir parmaklığa saplandı.
     Ağlaması üzerine çocuğun durumunu gören çevredeki vatandaşlar, ambulans ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, çocuğu sakinleştirmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri de demir kesme makasıyla demiri kesti.
     Bu sırada büyük acı çektiği gözlenen Kırıcı, elindeki demir parçasıyla ambulansa alındı. Daha sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesine götürülen Kırıcı, tedaviye alındı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 11 yaşındaki çocuğun eli demir parmaklığa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER