14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -Bünyan Devlet Hastanesinde etkinlik düzenlendi


KAYSERİ (A.A) - Bünyan Devlet Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.
     Başhekim Opr. Dr. İlkay Güler, burada yaptığı konuşmada, insan sağlığına hizmet eden hekimlerin, yeryüzündeki en ulvi ve en mukaddes mesleklerden birini icra ettiklerini söyledi.
     Sağlık hizmetlerinin gelişmiş ülkelerin standartlarına çıkartılmasında başta hekimler olmak üzere tüm sağlık personeline önemli görevler düştüğünü ifade eden Güler, şöyle devam etti:
     Sağlık Bakanlığının ülkemiz genelinde yürüttüğü Sağlıkta Dönüşüm Projesi ile çok önemli mesafeler alındığını hepimiz görmekteyiz. İlimizde gerçekleştirdiğimiz insan odaklı hizmet anlayışı ve sağlık alanında yapılan yeni yatırımlarla vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine erişiminin önündeki tüm engelleri ortadan kaldırmayı hedeflemekteyiz. Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
     Sağlık-Sen Bünyan Temsilcisi Mehmet Ural ise çağdaş Türkiyenin oluşturulması için verilen mücadelede hekimlerin yerinin inkar edilemez olduğunu söyledi.
     Tıp camiasının diğer ülkelerdeki meslektaşlarıyla karşılaştırılamayacak bir özveri ve gayretle çalıştığını belirten Ural, şunları kaydetti:
     Sağlık sistemimiz için daha çok kaynak ayırmaya devam eden ve bugüne kadar hayal dahi edilemeyen yatırımlarla ülkemizin dört bir yanına ulaşan hükümetimiz vatandaşlarımızın da haklı takdirini kazanmaya devam etmektedir. Biz de sağlık hizmet kalitesinin en iyi seviyeye gelmesi için mücadele etmekteyiz. Ülkemizin her noktasında yılmadan hizmet veren tıp camiasının değerli çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER