14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -Bilecik Sağlık Müdürü Dr. Fidan: 14 Mart Tıp Bayramı Haftası dolayısıyla 12-15 Martta bazı etkinlikler yapacağız


BİLECİK (A.A) - Bilecik Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Ali Fidan, 14 Mart Tıp Bayramı Haftası dolayısıyla 12-15 Martta bazı etkinlikler yapacaklarını bildirdi.
     Dr. Fidan, düzenlenen basın toplantısında, 14 Mart Tıp Bayramı Haftasında Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği ve Bilecik Tabipler Odası ile iş birliğine giderek bazı çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi.
     14 Mart Tıp Bayramı Haftası dolayısıyla 12-15 Martta bazı etkinlikler yapacağız diyen Dr. Fidan, sağlık çalışanlarının yanında ve onlarla birlikte olduklarını göstermek istediklerini anlattı.
     Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Yılmaz da 14 Mart Tıp Bayramı Haftasını halkla birlikte ve iç içe kutlamak istediklerini vurguladı.
     Dr. Yılmaz, hekimlerin ve sağlık çalışanlarının da halkın bir parçası olduğunu ve bazı sorunlar yaşadıklarını dile getirerek, hafta dolayısıyla organ bağışı, acil sağlık hizmetlerinin etkin ve verimli kullanımı, sağlık çalışanlarıyla iletişim konulu paneller düzenleyeceklerini kaydetti.
     Bilecik Tabipler Odası Başkanı Dr. Ethem Dağlı ise sağlık çalışanlarının sorunları, onlarla hastalar ve hasta yakınları arasındaki ilişkilerde karşılaşılan sorunların çözümünde basından destek istediklerini ve hasta iletişimi konusunda her türlü projeye açık olduklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER