14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan mesaj yayımladı


ADANA (A.A) - Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, sağlık hizmetlerinin ülkede en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan doktorlar ve diğer sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.
     Özgan, yazılı açıklamasında, sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından birinin sağlık hizmetleri olduğunu belirtti.
     Önce İnsan anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesinin büyük önem taşıdığını bildiren Özgan, şunları kaydetti:
     Toplumların sağlık alanına verdiği önem, hedefledikleri modern yaşamın öncelikli koşullarındandır. Sağlığımız için gece gündüz demeden her koşulda büyük bir özveriyle görev yapan, kendisini insana hizmet ilkesiyle mesleğine adamış sağlık çalışanlarımız, kutsal bir görevi yerine getirmektedir. İlçemizde yapımı süren 200 yataklı devlet hastanesinin de kısa sürede bitirilmesiyle, ilçemiz sağlık alanında büyük kazanım sağlamış olacak. Ömrünün önemli bir kısmını insan sağlığına adayan tüm hekimlerimizin ve bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER