14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin Milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun ve Çiğdem Münevver Ökten, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Uzun, mesajında, sağlık alanında ötelenmiş ve ertelenmiş birçok konunun AK Parti iktidarları döneminde çözüme kavuşturulduğunu ifade etti.
     Eskiden hastanelerin eczanelerinin önünde günlerce, saatlerce çile çeken vatandaşların, bugün istedikleri eczaneden ilaçlarını aldığını belirten Uzun, mesajında Biz halkımıza hizmet etmeyi kendimize şiar edinmişiz. Diğer alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da daha iyisini, daha güzelini yapmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz ifadelerine yer verdi.
     AK Parti Mersin Milletvekili Ökten ise, insan sağlığının korunmasının, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesinin tüm insanlığın en önemli hedefi olduğunu dile getirdi.
     Hekimlik mesleğinin önemini hiçbir zaman kaybetmediğini ifade eden Ökten, şunları kaydetti:
     Türk hekimlerinin insan haklarından olan yaşam hakkı ile toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, insanların daha sağlıklı ve daha mutlu hayat sürmesi konularında gösterdiği titiz ve insanüstü gayretleri takdire şayandır. Bu duygu ve düşüncelerle, en zor şartlarda fedakarca görev yapan başta hekimlerimiz, hemşire, ebe, sağlık memuru ve teknisyenlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı günler diliyorum.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER