14 Şubat Sevgililer Günü

14 Şubat Sevgililer Günü -Adana AK Parti Milletvekili Gürkan mesaj yayımladı


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle mesaj yayımladı.
     Gürkan, mesajında, sevginin Allahın insanlara verdiği en büyük nimetlerden biri olduğunu ve bunu insanların en büyük zenginlik sayması gerektiğini kaydetti.
     Bütün güzel duyguların sevgiyle başladığını ifade eden Gürkan, daha güzel bir dünyanın ancak sevgiyle inşa edilebileceğini dile getirerek, şöyle devam etti:
     Aşk her şeydeki iyiyi ve güzeli görebilmektir. Bu nazarla dünyaya bakan kimse gerçek mutluluğu bulacak ve çevresine güzellikler yayacaktır. Sevgiyi, dünyadaki tüm kötülüklere karşı bir zırh gibi giymeliyiz. Dinimiz ve kültürümüzde sevgi çok yüce bir değer olarak yer almıştır. Öyle ki dinimiz Sevgi Dini olarak nitelendirilmiştir. Sevgilerin en yücesi olan Allah sevgisi diğer sevgilere ve evrensel mutluluğa kaynak oluşturmaktadır. Bu topraklara, Mevlananın, Yunus Emrenin, Hacı Bektaş Velinin ektiği sevgi tohumları sonsuza kadar yeşermeye devam edecektir. Sevginin birleştiren, kavuşturan ve yeniden var eden gücünü her zaman değerlendirmeli ve yaşamalıyız. Yunus Emrenin deyişiyle Her dem yeniden doğmak için aşka muhtacız. Sevgililer Gününde, aşkın ve sevginin barış ve huzur getirmesini, küskünlüklerin ve dargınlıkların sona ermesini dileyerek, tüm insanlığın Sevgililer Gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 14 Şubat Sevgililer Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER