14. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri

14. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri -Etkinliklerin son gününde konser veren sanatçı Demet Akalın, "Kumluca Güzeli" seçildi, "ödüllü" küpelerini engelli hayranına hediye etti


ANTALYA (A.A) - Kumlucada bu yıl 14üncüsü düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali etkinliklerinin son gününde sanatçı Demet Akalın, konser verdi.
     Karatepe Stadındaki konser öncesi bu yılki festivalin ana sponsoru olan Turan Çetin ve oğullarına, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından "sponsorluk kupası" verildi.
     Çetinkaya, 20 Nisanda başlayan festivalin içinde kültür, sanat, spor ve eğlenceler bulunduğunu belirterek, festival etkinliklerini halkın her kesimini kucaklayacak şekilde organize etmeye çalıştıklarını, bunda halkın katkısının büyük olduğunu söyledi.
     Daha sonra sanatçı Demet Akalın, havai fişek ve hayranlarının alkışları eşliğinde sahneye çıktı. Sahne önünde yaptığı dans hareketleriyle dikkat çeken ilkokul üçüncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Buse Dönmezi sahneye davet eden Akalın, bir süre küçük hayranının dansını izledi. Akalın, "ödüllü" dediği küpelerini de kulağından çıkartarak engelli hayranı Hatice Coşkuna hediye edilmek üzere annesine verdi.
     Konser sonunda Akalına plaket vermek için sahneye çıkan Çetinkaya, her yıl festivalde "Kumluca Güzeli" seçtiklerini, bu yılın ilçe güzelinin de Demet Akalın olduğunu söyledi.
     Çetinkaya, Akalına "Kumluca Güzeli" kemerini taktıktan sonra Kaymakam Salih Işık da sanatçının boynuna domateslerden yapılan bir kolye taktı. Akalın, Belediye Başkanı Çetinkaya tarafından ikram edilen kokteyl domatesin tadına da baktı.
     Doğum gününün 23 Nisan olduğu ifade eden Akalın, sahneye getirilen domates görünümlü doğum günü pastasının kesti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 14. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER