15. Evcil Hayvan Show Fuarı İzmirde

15. Evcil Hayvan Show Fuarı İzmirde gerçekleştirilecek


İZMİR (A.A) - Hayvanseverlerin Ege Zirvesi olarak nitelendirilen 15. Evcil Hayvan Show Fuarı (Pet Show 2012), 27 Ekimde İzmirde gerçekleştirilecek.
     Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, bu yıl 15incisi gerçekleştirilecek fuarda 60 firmanın stant açacağını, 40 bin kişinin ziyaret etmesini bekledikleri etkinlikte, evcil hayvanlar, hayvan ürünleri ve aksesuarlarının sergileneceğini söyledi.
     Fuarın, bölgedeki ve Türkiyedeki en kapsamlı etkinlik olduğunu kaydeden Eyigele, şöyle konuştu:
     Hayvan sevgisinin toplum belleğindeki yerini arttırmak istiyoruz. Evcil hayvanlara duyarlı olan vatandaşlarımız organizasyonumuza koşarak geliyor. Ağaç yaşken eğilir sözünden hareketle ana sınıfı öğrencilerinin fuara gelmeleri için özel bir çalışma yürütüyoruz. Evcil hayvanlar alemi fuar alanında olacak. Tanıyacaklar, öğrenecekler, yarışacaklar, eğlenecekler. Organizasyonumuza katılan herkes fuar alanından mutlu ayrılacak.
     Pet Show 2012 kapsamında sahibine en çok benzeyen kedi-köpek yarışması, kedi-köpek güzellik yarışması, akvaryum yarışması gerçekleştirilecek.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek K-9 köpek gösterisinin de yer alacağı fuar 30 Eylüle kadar saat 11.00-20.00 saatleri arasında gezilebilecek.
    
     Muhabir: Ramazan Ercan
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber 15. Evcil Hayvan Show Fuarı İzmirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER