18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü


ZONGULDAK (A.A) - Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Seyfettin Aydemir, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Aydemir, mesajında, Çanakkale zaferinin Türk Milletinin hangi şart olursa olsun esaret ve dayatmaya asla boyun eğmeyeceğinin ispatı olduğunu belirtti.
     Sahip oldukları askeri ve teknolojik güce güvenerek Çanakkaleye gelenlerin, Türk Milletinin iman gücü karşısında asla unutamayacakları bir ders aldığını vurgulayan Aydemir, şunları kaydetti:
     Çanakkale, milletimizin hangi şart olursa olsun esaret ve dayatmaya asla boyun eğmeyeceğinin ispatıdır. Binlerce genç gönüllü olarak cepheye koşmuş, vatan için, namus için, bağımsızlık için şehit düşmüştür. Herkesin bildiği gibi o yıl birçok lise mezun verememiştir. Bu millet özgür ve bağımsız bir ülke konusundaki kararlılığını Çanakkalede 250 bin şehidin kanıyla ortaya sermiştir. Milletimizin Çanakkale Zaferini kutluyor, bu vatanı canları pahasına bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.
    
     Muhabir: Hüseyin Tıraş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER