18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü -Kozanda tören düzenlendi


ADANA (A.A) - Kozanda, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
     Kaymakamlık bahçesindeki törende Kaymakam İzzettin Sevgili, Garnizon Komutanı Personel Yarbay Bülent Siper ve Belediye Başkanı Kazım Özgan ile Kozan Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Fikret Topçu tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.
     Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Topçu, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
     Çelenk koyma töreni, Jandarma Er Gökhan Güzel ve Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencisi Mücahide Kaplanın okuduğu şiirler ile sona erdi.
     Kaymakam Sevgili ve protokol üyeleri daha sonra Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.
     Etkinlik, şehir mezarlığındaki Garnizon Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü şehitliklerinin ziyaret edilmesi ile devam etti.
     Kuran-ı Kerim okunmasının ardından protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar şehitlerin kabirlerine kırmızı karanfiller bıraktı.
     Törene Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Asıl, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Timur Konuk, Kozan Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, Kozan Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ile diğer kurum müdürleri katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER