18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü -18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla Manavgat, Kumluca ve Kemerde tören düzenlendi


ANTALYA (A.A) - 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla Manavgat, Kumluca ve Kemerde tören düzenlendi.
     Manavgat Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunma törenine Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Metin Alkaya, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran, İlçe Jandarma Komutanı Murat Koçanlı, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sicil toplum kuruluşu temsilcileri ile öğrenciler katıldı.
     Törende günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı Jandarma Üsteğmen Abdi Üçkuyu yaptı.
     Daha sonra Manavgat Lisesi konferans salonunda devam eden törende Manavgat Endüstri Meslek Lisesince hazırlanan gösteriler sahnelendi.
    
     -Kumlucada-
    
     18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla Kumlucada tören düzenlendi.
     Hükümet Konağı önünde öğrenciler tarafından Çanakkale Zaferinin canlandırıldığı kortej yürüyüşüyle başlayan tören, Cumhuriyet Meydanında devam etti.
     Buradaki törene Kumluca Kaymakamlığına vekalet eden Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Osman Koşar, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş, Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları ve öğrenciler katıldı.
     Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Teğmen, Burak Özparmaksız yaptı. Program, daha sonra Belediye Düğün Salonunda Gül-Çetin Kaur Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferini anlatan gösterilerle sone erdi.
    
     -Kemer-
    
     Kemer Belediyesinin önündeki Atatürk büstüne çelenk koyulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan törene Kemer Kaymakamı Murat Bulacak, Kemer Belediyesi Başkanı Mustafa Gül, Garnizon Komutanı Fikret Gümüş, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yıldız, Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can ve Göynük Fen Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.
     Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Teğmen Cahit Damar yatı. Tören daha sonra Kemer Belediyesi toplantı salonunda Göynük Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerle sone erdi.
    
     Muhabir: Yunus İçen - Mehmet Çakmak - Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER