18 Mart Şehitleri Anma Günü ve

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü -Adana Emniyet Müdürü Gürkan, mesaj yayımladı


ADANA (A.A) - Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Gürkan, mesajında, bugünün Türk milletinin kahramanlığını bir kez daha bütün dünyaya kanıtladığı tarihi bir dönemi simgeleyen 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü olduğunu belirtti.
     Gürkan, mesajında şunları kaydetti:
     Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün, Çanakkale Zaferi, Türk Askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur sözlerinde ifadesini bulan bu zafer, aynı zamanda birlik ve bütünlüğümüzün, yurt sevgimizin, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimizin vatan, millet ve bayrak sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır. Milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven ortamının sağlanması için canlarını gözlerini kırpmadan feda etmişlerdir. Millet olarak, bugün üzerinde özgürce yaşadığımız bu vatan topraklarını aziz şehitlerimize borçlu olduğumuzu asla unutmayacağız.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER