18 Mart Şehitleri Anma Günü

18 Mart Şehitleri Anma Günü -AK Parti Muğla İl Başkanlığı 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma günü etkinlikleri kapsamında Kurşunlu Camisi önünde vatandaşlara lokma dağıttı


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla İl Başkanlığı 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma günü etkinlikleri kapsamında Kurşunlu Cami önünde vatandaşlara lokma dağıttı.
     Programa, partililerin yanı sıra vatandaşlarda ilgi gösterdi. AK Parti İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Başkanı Ozan Balcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla ve ilçelerinde yapılacak etkinliklerle Çanakkalede destan yazan şehitleri saygıyla anacaklarını söyledi.
     Muğlada şehitler için lokma döktürdüklerini ve akşam namazından sonra mevlit okutacaklarını belirten Balcı, Kurtuluş Savaşına ve nihayetinde Türkiye Cumhuriyetine giden yolda çok önemli bir kilometre taşı olan Çanakkale Zaferi tarihte eşine az rastlanan en büyük kahramanlık destanlarından biridir. Şehitlerimizin armağanı olan bu topraklara, damarlarında asil kan dolaşan halkımız bugüne kadar sahip çıkmıştır. Bundan sonra da canından aziz tuttuğu bu kutsal emaneti koruyacaktır dedi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER