Kaçırılan kamu görevlileri

Kaçırılan kamu görevlileri -AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Uslu, ailesine kavuşan Jandarma Er Çeçanı ziyaret etti -Milletvekili Uslu: Gelin barışa katkı verin


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, ailesine kavuşan Jandarma Er Reşat Çeçanı ziyaret etti.
     Çeçan ailesinin Hayati Harrani Mahallesindeki evine giden Uslu, aileye geçmiş olsun dileğinde bulundu, er Çeçan ve ailesiyle bir süre sohbet etti.
     Uslu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ziyareti Çeçan ailesinin mutluluğunu paylaşmak için gerçekleştirdiğini söyledi.
     Çeçan ailesinin bir çocuğunun da terör örgütünde bulunduğunu, bu durumun aileyi üzdüğünü belirten Uslu, şunları kaydetti:
     Bütün orada bulunan kişilere de aslında bir çağrı yapmak lazım. Gelin ve barışa katkı verin. Gelin ve barışın bir parçası olun. Gelin ve özgürlüğün bir parçası olun. Burada sizi güzel bir hayat ve gelecek bekliyor. Gelin ve gelişen, güçlenen, barışa sahip çıkan Türkiyenin bir parçası olun ve artık gelin, herkes ve hep birlikte bu acılara son verelim ve gerçekten çok uzun yıllardır hak ettiğimiz barışı birlikte inşa edelim.
     Baba Cemal Çeçan ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, çözüm sürecinin tamamlanmasını arzu ettiklerin aktardı.
     Çeçan, herkesin el ele vererek bu sürece destek olmasını istedi.
     Anne Fatma Çeçan ise oğlu Reşatın eve sağ salim gelmesinden dolayı ellerine kına yaktığını vurgulayarak, bu kınaların barışı da beraberinde getirmesini diledi.
     Er Reşat Çeçan, yaklaşık 8 ay önce Diyarbakır-Bingöl karayolunda terör örgütünce kaçırılmıştı.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Rauf Maltaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Kaçırılan kamu görevlileri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER