19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve

19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı -Sakarya Valisi Büyük: -"94. yıl dönümüne ulaştığımız 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını gurur ve coşkuyla kutluyoruz"


SAKARYA (A.A) - Sakarya Valisi Mustafa Büyük, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Büyük, mesajında, 19 Mayısın Atatürkün önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesinin güç kaynağı ve milletin iradesi olduğunu kaydetti.
     Büyük, bilginin, demokrasinin, insan hakları ve hukukun üstünlüğünün gelişmenin temel dinamiği haline geldiğini belirterek, ülkeler gibi bireylerin de içlerine kapanarak hedeflerini gerçekleştirmesinin mümkün olmadığını ifade etti.
     Gençlerin kendilerinden sonraki nesile daha gelişmiş, daha müreffeh bir ülke bırakmak için çalışacağını vurgulayan Büyük, şunları bildirdi:
     "Ülkemizi daha büyük, daha güçlü yapma mücadelesinde hep ön saflarda yer alacak, milletimiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın, sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Büyük Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşının bütün kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum."
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER