19 Mayıs kutlamaları

19 Mayıs kutlamaları -19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mersinde törenle kutlandı


MERSİN (A.A) - 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mersinde törenle kutlandı.
     Mersinde kutlama programı kapsamında valilik tarafından yürüyüş düzenlendi.
     Sabahın erken saatlerinden itibaren çok sayıda vatandaş ellerindeki Türk bayraklarıyla Tevfik Sırrı Gür Stadı önünde buluştu.
     Yürüyüş, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Erol Ertan, AK Parti Mersin milletvekilleri Nebi Bozkurt ve Ahmet Tevfik Uzunun da katılımıyla başladı. İnönü ve Adnan Menderes bulvarlarının bazı bölümlerinin trafiğe katıldığı yürüyüşte vatandaşlar ellerindeki bayraklarla slogan atarak Barış Meydanına kadar yürüdü.
     Vali Güzeloğlu, buradaki konuşmasında, birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir 19 Mayısı daha kutlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
     Geleceğin bugünün gençleriyle daha güzel olacağını anlatan Güzeloğlu, yarınların Türkiye için birlik, beraberliği ve kardeşliği daha güçlü dönemler getirmesini temenni etti.
     Konuşmanın ardından çeşitli dans gösterileri yapıldı, bando ekipleri konser verdi.
     CHP il teşkilatı tarafından da kentte ayrı kutlama programı düzenlendi. Partinin il binası önünde toplanan grup, ellerindeki Türk bayrakları ve flamalarla, Cumhuriyet Meydanına kadar sloganlar atarak yürüdü. Burada bazı sivil toplum örgütü temsilcileriyle buluşan CHPliler, Atatürk anıtına çelenk bıraktı.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber 19 Mayıs kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER