19 Mayıs Kutlaması

19 Mayıs Kutlaması -Tokat Valisi Yılmaz: Yeni yönetmelik gereği, 19 Mayıs kutlamalarını bu yıl Cumhuriyet Meydanında yapacağız


TOKAT (A.A) - Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Yeni yönetmelik gereği, 19 Mayıs kutlamalarını bu yıl Cumhuriyet Meydanında yapacağız dedi.
     Büyük Otelde katıldığı bir programda basın mensuplarının Sevgi Bayrağı ve 19 Mayıs Kutlamaları ile ilgili soruları üzerine Vali Yılmaz, yeni yönetmelik hükümleri doğrultusunda, bayramların düzenlenmesinde yeni bir bakış açısının getirildiğini söyledi.
     19 Mayıs çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Yılmaz, Yeni yönetmelik gereği, 19 Mayıs kutlamalarını bu yıl Cumhuriyet Meydanında yapacağız. Artık eski kutlamanın dışında, resmi geçit ve kabul törenleri 29 Ekim ve 30 Ağustos törenlerinde olacak. Bunların dışındakilerde herhangi bir resmi geçit, resmi kabul olmayacak dedi.
     Yılmaz, her yıl Samsundan yola çıkan ve 19 Mayısta Cumhurbaşkanı Abdullah Güle teslim edilen sevgi bayrağının illere gelmesiyle düzenlenen törenlerin de kaldırıldığını sözlerine ekledi.
     (ZHR-ÖND)
<< Önceki Haber 19 Mayıs Kutlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER