19. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası

19. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası -BEÜ tarafından düzenlenen etkinlikleri törenle başladı


ZONGULDAK (A.A) - Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) tarafından düzenlenen 19. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası etkinlikleri törenle başladı.
     Üniversitenin ana girişinde toplanan protokol üyeleri ve öğrenciler, kampüs içerisindeki şenlik alanına kadar yürüdü.
     BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhlis Bağdigen, burada yaptığı konuşmada, bilginin üretildiği, öğrencilere ve diğer paydaşlara aktarıldığı kurumlar olan üniversitelerin gençlerin ve ülkenin geleceği için taşıdığı önemin farkında olduklarını söyledi.
     Bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikleri en iyi şekilde desteklediklerini dile getiren Bağdigen, şunları kaydetti:
     BEÜ olarak öğrencilerimizi çağdaş ve güncel bilgilerle güçlendirerek hayata en iyi şekilde hazırlamayı hedefliyoruz. Eğitim programlarımızı hazırlarken öğrencilerimizin sadece teorik bilgiler edinmesini değil, aynı zamanda iş yaşamında, sosyal hayatında onları bir adım öne çıkaracak birikimleri kazanmalarına son derece önem vermekteyiz. Bu bağlamda öğrenci kulüplerimizin gelişmesi ve çeşitlenmesi yönünde desteklerimizi en üst seviyede gerçekleştiriyoruz."
     BEÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Samet Memişoğlu da bu yıl ki bahar şenliklerini daha kapsamlı olarak hazırladıklarını belirterek, Bahar şenliğinin sadece konserlerden, yemek ve içmekten ibaret olmadığı bu yıl herkese ispatlayacağınıza inanıyoruz. Her yıl coşkusu katlanarak artan bahar şenliklerinin coşkulu bir şekilde geçeceğini temenni ediyoruz diye konuştu.
     Program açılış pastasının kesilmesinin ardından üniversite halk oyunları ekibi gösteri sundu.
    
     Muhabir: İdris Köle
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber 19. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER