20 minik sporcuya malzeme hediye edildi

20 minik sporcuya malzeme hediye edildi -Bilim ve Bilgi Otobüsü Projesi kapsamında basketbol eğitimi alan 20 minik sporcuya eşofman takımı, forma ve spor ayakkabısı dağıtıldı


MERSİN (A.A) - Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen Bilim ve Bilgi Otobüsü Projesi kapsamında basketbol eğitimi alan 20 minik sporcuya eşofman takımı, forma ve spor ayakkabısı dağıtıldı.
     Toroslar Belediyesi Başkan Vekili Hikmet Koç, Hasan Akel Lisesi Spor Salonunda düzenlenen dağıtım töreninde, proje hakkında bilgiler verdi.
     Koç, Bilim ve Bilgi Otobüsü Projesinin Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından finanse edildiğini belirterek, projeye Toroslar Belediyesinin de ortak olduğunu, bu kapsamda basketbol eğitimi alan 20 minik sporcuya spor malzemesi hediye edildiğini söyledi.
     Spor malzemesi dağıtımının, Spor Akademisi faaliyetleri içerisinde yer alan bir program olduğunu ifade eden Koç, şunları kaydetti:
     Önerilen proje ile tasarlanan Çocuk Akademisi kapsamında yer alacak Bilim Otobüsü faaliyetleri ile 3 bin çocuğun bilimsel düşünceleri, Spor Akademisi ve Resim Atölyesi programları ile de 110 çocuğun sosyal gelişimleri desteklenecek. Çocuklar bilimsel düşünce etrafında bir araya getirilerek kaynaşmaları sağlanacaktır.
    
     Muhabir: Basir Gülüm / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber 20 minik sporcuya malzeme hediye edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER