2012 Londra Paralimpik Oyunlarının ardından

2012 Londra Paralimpik Oyunlarının ardından -Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Sevim, Paralimpik Oyunlarında makaralı yay kategorisinde bronz madalya alan milli okçu Hancıyı makamında kabul etti


ERZURUM (A.A) - Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim, Paralimpik Oyunlarında makaralı yay kategorisinde bronz madalya alan milli okçu Doğan Hancıyı kabul etti.
     Hancı, Telekomspor Kulüp Başkanı Sakıp Kılıç, yönetim kurulu üyeleri Kemal Akkan, Mehmet Çıtıraz, Adem İstanbullu ve Battal Alpkılıç ile birlikte Sevimi, makamında ziyaret etti.
     Sevim, burada yaptığı açıklamada, Hancıyı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek, alınan başarının Türkiye ve Erzurum için bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.
     Telekomspor Kulübü bünyesinde okçuluk branşı açmayı düşündüklerini ifade eden Sevim, şunları kaydetti:
     Kendi kulübümüz bünyesinde okçuluk branşını açmayı düşünüyoruz ve bu konuda Hancının tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Hancı, azmi ve büyük başarısı sonucu Türk halkı olarak bizleri gururlandırmıştır. Kendisini bu büyük başarısından dolayı kutluyoruz. Engelli bir sporcu olarak, engel tanımaması ve bütün zorlukların üstesinden gelmesi ayrı bir gururdur. Okçuluk gibi ferdi anlamda büyük beceri isteyen bu spor dalında bir tarih yazmıştır.
     Timur, konuşmasının ardından Hancıya bir adet Cumhuriyet altını hediye etti.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber 2012 Londra Paralimpik Oyunlarının ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER