2013e doğru

2013e doğru -Çukurova Belediye Başkanı Arıkan: Yeni yılın başta ülkemize, tüm insanlığa huzur ve güven getireceğine, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum


ADANA (A.A) - Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, yeni yılın başta ülkeye olmak üzere, tüm insanlığa huzur ve güven getireceğine, birlik ve beraberlik anlayışının daha pekişmesine vesile olacağına inandığını belirtti.
     Arıkan, mesajında, 2013ün ülkeye ve tüm insanlığa güzel başlangıçlar getirmesini temenni ederek, tüm Adanalıların yeni yılını kutladı.
     Yeni yılda, savaşların felaketlerin ve yoksulluğun bitmesini isteyen Arıkan, şunları kaydetti:
     Acıları, üzüntüleri ve sevindirici gelişmeleri ile bir yılı daha geride bırakıyoruz. Her yeni yıl umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortam oluşturmakta. 2013 yılının başta ülkemize, tüm insanlığa, huzur ve güven getireceğine, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2013 yılının herkese başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.
    
     Muhabir: Ömer Yıldız
     Yayıncı: Volkan Kaşik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER