2013e doğru

2013e doğru -Manisa Valsi Daşöz: İnanıyorum ki Manisa 2013 yılında da gelişmesini sürdürecektir -Manisa Belediye Başkanı Ergün: Kentimizde başlattığımız değişim, yeni yılda da devam edecek


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Vali Daşöz, yayımladığı mesajında, 2012 yılında dünyada önemli değişimlerin olduğunu, tarihi olayların yaşandığını belirtti.
     Manisada da mutluluk verici olayların yaşandığına işaret eden Daşöz, şunları kaydetti:
     Yepyeni umutlar ve heyecanlarla 2013 yılını karşılıyoruz. İnanıyorum ki Manisa 2013 yılında da gelişmesini sürdürecek, büyükşehir ve lider illerimizden birisi olma yolunda hızla ilerlemesini sürdürecektir. Bu ilerleme, sadece tarım ve sanayi sektörlerinde değil, başta eğitim, kültür, turizm, spor, ulaşım, enerji olmak üzere hemen her alanda olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın yeni yılını kutlarım.
     Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana olduğu gibi, 2013 yılında da insanlarımızı mutlu edecek, onların yüzünü güldürecek çalışmaların içinde olacağız. Kısacası kentimizde başlattığımız değişim, yeni yılda da devam edecek. Büyüyen, değişen ve gelişen Manisamızın ileriye gideceği çalışmaları hayata geçirmek için daha önce olduğu gibi, yeni yılda da mesai mefhumu gözetmeden çalışacağız. Tüm Türk milletinin ve değerli hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER