2013e doğru

2013e doğru -AK Parti Adana İl Başkanı Yağcı ve AK Parti Adana Milletvekili Erdinç yeni yıl mesajı yayımladı


ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ve AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç yeni yıl mesajı yayımladı.
     Yağcı, yeni yıl mesajında, 2013 yılının, Türk Milleti ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ederken, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirine kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak, geleceğe güvenle bakarak yeni bir yıla girildiğini belirtti.
     Biten bir yılın ardından her yeni yılın yeni umutlara ve yeni başlangıçlara vesile olduğunu bildiren Yağcı şu ifadeleri kullandı:
     Türkiye AK Parti iktidarı sürecinde bölgesinin parlayan yıldızı konumuna gelmiştir. Acısıyla tatlısıyla biten bir yılı daha geride bırakırken, yeni bir yıla ise umutla merhaba diyoruz. Ülkemiz her yıl biraz daha güçlenerek ve biraz daha gelişerek çok şükür dünyanın merkezinde yer almayı başarmıştır. Yeni yılda da bütün dünyanın, ülkemizin ve milletimizin başarılarını daha sık konuşacağına inanıyorum. Yine inanıyorum ki bundan sonra daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşayacağız. Adana için, ülkemiz için yeni yatırımlar, yeni müjdeler ve yeni umutlar bizi bekliyor. 2013 yılının, Adana ve ülkemiz için daha çok kardeşliğin, daha çok birlik ve beraberliğin, daha çok huzurun, daha çok refahın, daha çok hizmetin arttığı bir yıl olmasını diliyor, Adanalı hemşehrilerime selam ve sevgilerimi yolluyorum.
     AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ise, 2013 yılının tüm dünyaya barış getirmesini dilediği mesajında şunları kaydetti:
     Her yeni yıl bir yenilenmedir ve yeni umutların yeşertildiği günlerin başlangıcıdır. 2013 yılında da ülkemiz yenilenerek daha büyük atılımlar yapacaktır. Bu atılımları ise tüm vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde el birliğiyle yapacağız. 2013 yılı bir çok yeni şeyin başlangıcı olacaktır. Yeni umutlarla ve yeni dileklerle girilecek olan 2013 yılının Adanamıza, ülkemize ve tüm insanlık alemine huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyor, değerli hemşehrilerime selam ve sevgilerimi sunuyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Volkan Kaşik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER