2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -Oyunlar kapsamında Mersin ve Adanada yarışacak tüm sporcuların internet üzerinden izleyicilerine ulaşabileceği kişisel web televizyonları olacak


MERSİN (A.A) - Akdeniz Oyunları kapsamında Mersin ve Adanada yarışacak tüm sporcuların internet üzerinden izleyicilerine ulaşabileceği kişisel web televizyonları olacak.
     2013 Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü ile WEB.TV arasında çeşitli dijital uygulamalara ilişkin sponsorluk anlaşması imzalandı.
     Genel Koordinatörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, anlaşma kapsamında, dünyada ilk kez kullanıcıların hizmetine sunulacak dijital uygulamalardan, çeşitli interaktif projelere kadar geniş bir yelpazede işbirliği gerçekleştirilecek.
     İşbirliği kapsamında hayata geçirilecek projeye göre, 20-30 Haziranda gerçekleştirilecek oyunlar kapsamında Mersin ve Adanada yarışacak tüm sporcuların internet üzerinden izleyicilere ulaşabileceği kişisel web televizyonları olacak.
     Sporcuların isimlerini taşıyacak web TVlerde, sporcuların oyunlara yönelik görüş ve beklentilerinin yanı sıra takipçileriyle paylaşmak istedikleri videolar da yer alabilecek.
     Oyunlara katılacak yaklaşık 4 bin 500 sporcuyu kapsayacak projede, ayrıca 32 spor branşı için de özel web TV kanalları oluşturulacak.
     Nisan ayında akdenizoyunlari.web.tv çalışmasıyla ilk adımın atılacağı uygulamada, organizasyon dönemine kadar olan süreçte tüm projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor.
    
     -Mobil oyun ve bilgi yarışması-
    
     Genel Koordinatörlük ile TURKTICARET.Net firması arasında yapılan işbirliği kapsamında da 2013 Akdeniz Oyunlarının maskotu olan Karettanın mobil oyun uygulaması geliştirilecek.
     Sponsorluk çerçevesinde uygulanacak başka bir çalışma ise bilgi yarışması olacak. Maskot Karettanın sanal ortamda başta Akdeniz Oyunları olmak üzere yarışmacıların genel spor bilgileri kapsamında sorular yönelteceği uygulama da hayata geçirilecek.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER