2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -Spor Genel Müdürü Baykan, beraberindeki heyetle Adana Havalimanında yetkililerden bilgi alıp, ÇÜ Spor Salonu ile kayıkhanede incelemelerde bulundu


ADANA (A.A) - Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, beraberindeki heyetle 2013 Akdeniz Oyunları öncesi Adana Havalimanında yetkililerden bilgi alıp, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Spor Salonu ile üniversitenin kayıkhanesinde incelemede bulundu.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Baykan, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Teftiş Kurulu Başkanı Murat Kocakaya, Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Ozan Çetiner, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mete Erol, Spor Kontrolörleri Kurul Başkanı Ahmet Ak ile Adanaya geldi.
     Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Adana Başmüdürü Ahmet Bülbül, diğer ilgililerle birlikte, Baykana, 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında 24 ülkeden yaklaşık 6 bine yakın sporcunun yanı sıra hakem, yönetici, medya mensubu ve sporsever yaklaşık 12 bin kişinin transfer olacağı havalimanı hakkında bilgiler verdi.
     Beraberindeki heyetle havalimanı yolcu salonları, gümrük ve kargo bölümlerini inceleyerek toplantı yapan Baykan, konuk ülkelerin sporcuları ve diğer yetkililerinin kolay, rahat ve huzurlu bir şekilde transfer edilmesi için gerekli önlemlerin alınması ve eksiklerin giderilmesi konusunda havalimanı yetkilileri ile koordineli çalışacaklarını belirtti.
     Baykan, Akdeniz Oyunları nedeniyle Adana ve Mersindeki tesisleri denetlemek ve incelemelerde bulunmak için 10 günde bir iki kenti de ziyaret ettiklerini belirterek, "Tesislerin büyük bölümü tamamlandı. Mayıs ayı içinde tüm tesisler yüklenici firmalar tarafından teslim edilecek. Akdeniz Oyunları için tesisler planlanandan önce bitme aşamasına geldi, şimdi organizasyona geçtik" ifadelerini kullandı.
     Baykan, havalimanı incelemelerinin ardından, yenilenen Çukurova Üniversitesi Prof. Dr. Lütfullah Aksungur Spor Salonu ile oyunların kano ile kürek branşının yapılacağı 2 katlı düzenlenecek kayıkhanede incelemelerde bulundu.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER