2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhami Koç: Tesisler zamanında ve en iyi şekilde yetiştirilecek


MERSİN (A.A) - Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, 2013 Akdeniz Oyunları için kentte yapılan tesislerin, zamanında ve en iyi şekilde yetiştirileceğini bildirdi.
     Koç, Akdeniz Oyunları kapsamında inşaatı süren, 500 seyircili spor salonu, bin kişilik spor salonu, bin seyircili olimpik yüzme havuzu, 2 bin 500 kişi kapasiteli Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi, 3 bin 500 kişi kapasiteli Oyunlar Köyü, 7 bin 500 seyircili Servet Tazegül Spor Salonu, bin 300 seyirci kapasiteli cimnastik salonu ve 3 bin seyirci kapasitesine sahip 11 kortu olan Mersin Tenis Kompleksini gezdi.
     Şantiye şeflerinden ve firma temsilcilerinden çalışmalar hakkında genel bilgi alan Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, azimle, dayanışma içinde çalıştıklarını söyledi.
     Tesisler zamanında ve en iyi şekilde yetiştirilecek diyen Koç, şunları kaydetti:
     2013 Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan tesisler, gerek mevcut tesislerin iyileştirilmesi, gerekse il ve ilçelerimizde yapılan yeni tesisler, ülkemizin ve ilimizin uluslararası bir spor merkezi olmasını sağlayacaktır. Ayrıca, oyunlardan sonra tesislerimiz ve sporcularımızla uluslararası yeni spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya çalışacağız.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER