21. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi

21. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi -Kongrenin ön hazırlık çalıştayı, Yoncalıda yapıldı


KÜTAHYA (A.A) - 21. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresinin ön hazırlık çalıştayı, çeşitli üniversitelerden yaklaşık 30 öğretim üyesinin katılımıyla Yoncalı Kaplıcalarında bir otelde yapıldı.
     Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) ev sahipliğinde 30 Mayıs-1 Haziranda gerçekleştirilecek kongrenin ön hazırlık çalıştayı için Kütahyada bulunan heyet, ilk olarak Rektör Prof. Dr. Ahmet Karaaslanı makamında ziyaret etti.
     Heyetin Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Tamer Koçel, ziyarette, DPÜnün, 21. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi gibi önemli bir programa ev sahipliği yapmayı hak eden bir üniversite olduğunu bildirdi.
     Kongrelerde yönetim desteğinin önemli olduğunu ifade eden Prof. Dr. Koçel, Prof. Dr. Karaaslanın, bu desteği kendilerine fazlasıyla verdiğini belirtti.
     Prof. Dr. Karaaslan da heyete DPÜ hakkında bilgi vererek, burasının bilimsel çalışmalarıyla adından söz ettiren bir üniversite olması için çaba gösterdiklerini, bilimsel çalışmaları desteklemeye özel önem verdiklerini dile getirdi.
     Heyet, ziyaretin ardından Yoncalı Kaplıcalarında bir otelde organize edilen ön hazırlık çalıştayına katıldı.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber 21. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER