23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -AK Parti Yalova Milletvekili Coşkun: -"23 Nisan, geleceğimizin, çocuklar ve gençler olduğunun ilan edildiği gündür"


YALOVA (A.A) - AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, "23 Nisan, geleceğimizin, çocuklar ve gençler olduğunun ilan edildiği gündür" dedi.
     Coşkun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 93 yıl önce Anadolunun her köşesinden gelen temsilcilerin, halkın kendi kendini yönetmesinin, en üst yönetim biçimi olduğu bilinci ile Türkiye Büyük Millet Meclisini kurduklarını belirtti.
     Bu milli onur gününün Çocuk Bayramı olarak kutlanması için Mustafa Kemal Atatürkün bu bayramı çocuklara armağan ettiğini anımsatan Coşkun, şunları kaydetti:
     "Hür ve bağımsız yaşamanın simgeleştiği, demokrasinin önemini bir kez daha hatırlamamıza vesile olan 23 Nisan, milletimiz için aynı zamanda bir şenlik günüdür. 23 Nisan, aynı zamanda dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olmasından ötürü de ayrıca bir tarihi öneme sahiptir. Geleceğimizin, çocuklar ve gençler olduğunun ilan edildiği gündür. Çocuklar, sevgi dolu yürekleri, ön yargısız ve aydınlık bakışlarıyla yaşamımızı zenginleştiren, geleceğimizin güvencesi, en değerli varlıklarımızdır. Bize düşen görev, teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim etmektir. Tüm milletimizin ve çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum."
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER