23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci mesaj yayımladı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
     Bahçeci, 23 Nisan 1920 tarihinin, milletin kurtuluşunu, bağımsızlığını, özgürlüğünü sembolleştiren bir tarih olduğunu belirtti.
     Sevginin, barışın, ümidin ve kardeşliğin kaynağı olan çocukların aydınlık yarınların da teminatı olduğunu ifade eden Başkan Bahçeci, şunları kaydetti:
     "23 Nisan Türk Milletinin egemenliği kendi eline aldığı, kendi hayatı ve kaderi üzerinde hakimiyetini herkese ilan ettiği gündür. Çocuklara, en iyi hayat şartlarını hazırlamak ve çağın gerekli kıldığı eğitim imkanlarını sunmak en başta gelen önceliklerimiz arasında olmalıdır. Onların sevgi ve hoşgörü ortamı içinde yetiştirilmesi, ihtiyaç ve beklentilerinin bütünüyle karşılanması, her türlü sorunlarının çözüme kavuşturulması yarınlara güvenle bakmalarının sağlanması gereklidir. 23 Nisanı, bir kere daha umudun ve özgürlüğün ülkesi olarak görüyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum."
    
     Muhabir: Aykut Aktaş
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER