23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -AK Parti Isparta İl Başkanı Uzaktaş: -"Bugün de özgür, bağımsız, birlik ve beraberlik içinde bir Türkiyeyi geleceğe taşımak bizlerin ve çocuklarımızın en önemli görevlerindendir "


ISPARTA (A.A) - AK Parti Isparta İl Başkanı Nuri Uzaktaş, bugünün özgür, bağımsız, birlik ve beraberlik içinde bir Türkiyeyi geleceğe taşımanın kendilerinin ve çocukların en önemli görevlerinden biri olduğunu bildirdi.
     Uzaktaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 93 yıl önce büyük fedakarlıklarla kurulan ve milli mücadelenin merkezi olan TBMMnin milletin bağımsızlığının ve bu konudaki kararlılığının en önemli sembolü olduğunu belirtti.
     Türk milletinin, hangi şartlar altında olursa olsun milli egemenlik üzerinde hiçbir vesayet ve tahakkümün kabul edilmeyeceğini bütün dünyaya ilan ettiğine dikkat çeken Uzaktaş, şunları kaydetti:
     "Bugün de özgür, bağımsız, birlik ve beraberlik içinde bir Türkiyeyi geleceğe taşımak bizlerin ve çocuklarımızın en önemli görevlerindendir. Türkiyeyi karanlıklardan kurtararak, çocuklarımıza parlak bir gelecek emanet etmenin kararlılığı içerisinde ilerlemek bizlere düşen önemli bir vazifedir. Genç nesillerimiz ise aydınlıkları sürdürecek birer meşaledir."
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER