23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Çanakkale Barosu tarafından düzenlenen "benim de haklarım var" temalı kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrenciler belirlendi


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Barosu tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen "benim de haklarım var" temalı kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrenciler belirlendi.
     Barodan yapılan açıklamaya göre, 31 eserin katıldığı kompozisyon yarışmasında, yapılan değerlendirme sonucunda Kepez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Ayyüce Hüner birinci, Ömer Mart Ortaokulu öğrencisi Nergis Tan ikinci, Çanakkale Özel Okulu öğrencisi Şeyda Zeynep Ünsal ise üçüncülüğü elde etti.
     Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören ve 85 çalışmanın gönderildiği resim yarışmasında ise Kepez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Selin Işık birinci, Ömer Mart Ortaokulu öğrencisi Meltem Aşık ikinci, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Çağla Barkaner ise üçüncü oldu.
     Ömer Mart Ortaokulu öğrencisi İlayda Güneş jüri özel ödülünü kazandı. Kepez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Damla Yağcı, Şemsettin Fatma Çamoğlu Ortaokulu öğrencisi Mehmetcan Kuş ile Çanakkale Özel İlkokulu öğrencisi Alara Kramer ise mansiyon ödülüne layık görüldü.
     Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini Çanakkale Barosunda düzenlenecek törenle alacak.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER