23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -GSO Başkanı Konukoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı-


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" ile TBMMnin açılışının 93. yıl dönümünü kutladı.
     Konukoğlu, yayımladığı mesajında, 23 Nisanın dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olarak kutlandığını vurguladı.
     Atatürkün bu önemli günü çocuklara armağan ederek, Türk çocuklarına verdiği önemi ve çocuklara duyduğu güveni ortaya koyduğuna işaret eden Konukoğlu, çocukların ve gençlerine en iyi şekilde eğitim almasının, ülkemizin gelişip yükselmesinde en önemli teminat olduğunu belirtti.
     Konukoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Çocuklarımız geleceğimizdir. Meraklı ve öğrenmeye aç, yeniliklere ve değişime açık, bilimin ışığında yetişecek yeni nesiller bizi geleceğe taşıyacaktır. O nedenle çocuklarımızın başarılarını teşvik etmeliyiz. Gaziantepli sanayiciler olarak, ülkemizi geleceğe taşımanın sorumluluğu ve duyarlılığıyla hareket ederek, tüm çocuklarımıza destek olmayı sürdürecek ve her zaman yanlarında olacağız.
     Cumhuriyetimizin ve TBMMnin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkü, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anarken, tüm çocuklarımızın bayramını en içten duygularımla kutlarım."
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER