23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -TÜGİAD Çukurova Şube Başkanı Öner: "23 Nisan bağımsızlığın sarsılmaz ifadesidir"


ADANA (A.A) - Türkiye Genç İşadamları (TÜGİAD) Çukurova Şube Başkanı Armağan Öner, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının, bağımsızlığın sarsılmaz ifadesi olduğunu bildirdi.
     Öner, yazılı açıklamasında, TBMMnin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliğinin resmen hayata geçirildiğini belirterek, bu önemli günün, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Cumhuriyeti sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edildiğini hatırlattı.
     "23 Nisan bugün, dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramı olarak kutlanmaktadır" ifadelerini kullanan Öner, şöyle devam etti:
     "Türk milletinin gönlünde, bağımsızlığın sarsılmaz ifadesi olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tarihimizin gurur dolu sayfasındaki yeri yeni nesillerce iyi algılanmalıdır. 23 Nisan bağımsızlığın sarsılmaz ifadesidir."
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER