23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor -Ordu Arıcılar Birliği tarafından çocuklara 3 bin kavanoz bal dağıtıldı


ORDU (A.A) - Ordu Arıcılar Birliğince, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Orduda çocuklara 3 bin kavanoz bal dağıtıldı.
     Ordu Arıcılar Birliği Başkanı Necati Aydın, kent merkezinde düzenledikleri bal dağıtımında yaptığı konuşmada, etkinliği çocuklara balı sevdirmek amacıyla düzenlediklerini söyledi.
     Çocukların mutluluklarına Ordu Arıcılar Birliği olarak katkı sağlamayı amaçladıklarını da ifade eden Aydın, "Bundan sonraki yıllarda da bal dağıtımını sürdüreceğiz" diye konuştu.
     Daha önce de üniversite öğrencilerine 20 bin kavanoz bal dağıttıklarını vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:
     "Bugün çocuklarımızın bal gibi 23 Nisan kutlamaları amacıyla bir aradayız. Ballara bütün çocuklar ilgi gösterdi. İzdiham yaşanmadan sorunsuz bir şekilde ballarımızı dağıttık. Ordu Arıcılar Birliği olarak inşallah bundan sonraki yıllarda da bal dağıtımını sürdürmek istiyoruz. Çocuklarımıza balı sevdirmek için elimizden geleni yapıyoruz."
     Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, etkinlik dolayısıyla Ordu Arıcılar Birliği Başkanı Necati Aydın ve üyelerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü - Hayati Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER