Üst geçit isteyen vatandaşlar, yolu trafiğe

Üst geçit isteyen vatandaşlar, yolu trafiğe kapattı -Şanlıurfanın Siverek ilçesinde bir çocuğun trafik kazasında yaralanmasının ardından toplanan mahalleli bir süre yolu trafiğe kapattı


ŞANLIURFA (A.A) - Siverek ilçesinde, yolun karşısına geçmek isteyen çocuğa otomobilin çarparak yaralanmasına neden olması üzerine bir grup vatandaş, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunu trafiğe kapatarak eylem yaptı.
     Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu Selim Pınar Mahallesinde, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Azad Baytoka (8) çarptıktan sonra kaçtı.
     Yaralanan Baytok ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Kazanın duyulmasının ardından aralarında çocukların da bulunduğu bir grup mahalleli, yolu geliş-gidiş istikametinde trafiğe kapattı. Bölgede sık sık trafik kazalarının yaşandığını belirten gruptakiler, trafik kazalarına karşı üst geçit yapılmasını istedi.
     Eylem nedeniyle bölgeye gelen AK Parti İlçe Başkanı İlhami Çelikin gruptakileri ikna etmesi sonucu yaklaşık 2 saat kapanan yol ulaşıma açıldı.
     Bu sırada yolda uzun araç kuyruklarının oluştuğu görüldü.
     Öte yandan kapatılan yoldan geçmek isteyen bir otomobil sürücüsü ile grup arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Yaşanan arbedede otomobilin camları kırıldı.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş / Yasin Dikme / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Üst geçit isteyen vatandaşlar, yolu trafiğe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER