24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Saruhanlıda gün dolayısıyla tören ve etkinlikler düzenlendi


MANİSA (A.A) - Saruhanlı ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı.
     Öğretmen Günü dolayısıyla ilk olarak Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreni düzenlendi.
     Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin ve öğretmenlerin katıldığı törende, anıta çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
     Gün dolayısıyla Belediye Kültür Merkezinde de Saruhanlı Kız Teknik ve Meslek Lisesince kutlama etkinliği düzenlendi.
     Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ve diğer protokol üyeleri ile ilçe genelinde görev yapan öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte, mesleğe yeni başlayan öğretmenler için Öğretmenlik Andı töreni yapılarak, temsili olarak bayrak devir teslimi yapıldı.
     Törende ilçenin en kıdemli öğretmeni konumundaki İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Kadri Gülsoy, Türk bayrağını öperek Halitpaşa Beldesi Gazi Fatih İlköğretim Okulunda göreve başlayan okul öncesi öğretmeni Duydu Uzakgidene teslim etti.
     Müzik ve skeç gösterilerinin de sergilendiği kutlama programının sonunda, emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verildi.
    
     -Türk Eğitim-Senden öğretmenlere yemek-
    
     Öte yandan, Türk Eğitim-Sen Saruhanlı İlçe Temsilciliği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sendika üyesi öğretmeler ile ailelerine yönelik yemek verdi.
     Saruhanlı Sosyal Aktivite Merkezinde düzenlenen yemeğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Şirinkaya da katıldı.
    
     Muhabir: Muammer Kökçüoğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER