24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Giresun Valisi Şahin mesaj yayımladı


GİRESUN (A.A) - Giresun Valisi Dursun Ali Şahin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Şahin, mesajında, öğretmenliğin Türkiyenin gelişerek muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkması ve uluslararası camiada saygın bir ülke haline gelmesi için en önemli meslek grubu olduğunu belirtti.
     Öğretmenliğin, sevgi ve fedakarlığın yol göstericiliğinde, halka hizmet etmenin en güzide yollarından biri olduğunu ifade eden Şahin, Ulu Önder Atatürkün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılından beri büyük bir coşkuyla Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Değerli öğretmenlerimizi bu anlamlı günde sevgiyle, hürmetle üzerimizdeki emeklerini ve haklarını bir kez daha anmanın kıvancını yaşamaktayız dedi.
     Şahin, toplumun şekillenmesinde ve gelecek nesillerin yetişmesinde, hayati rolü olan öğretmenlerin herkesin üzerinde büyük emekleri bulunduğunu belirterek, şöyle devam etti:
     Atatürkün yeni nesillerin, öğretmenlerin eseri olacağının ifadesi öğretmenlerimize verilen değerin açık bir göstergesidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde fedakarca ve özverili bir biçimde gayret gösteren, çaba sarf eden öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla layıktırlar. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ilimizde görev yapan ve emekliye ayrılan öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlayarak saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER