24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -AK Parti Kütahya Milletvekili Kinay: Öğretmenlerimiz geleceğimizin mimarlarıdır


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, öğretmenlerin, geleceğin mimarları olduğunu bildirdi.
     Kinay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türkiyenin güçlü ve itibarlı ülkelerden biri haline gelmesinde en önemli payın, kuşkusuz büyük fedakarlıkla çalışan idealist öğretmenlere ait olduğunu belirtti.
     Öğretmenlerin azim ve fedakarlığı oldukça milletin ve devletin güçlenme, kalkınma ve ilerlemesini sürdüreceğini ifade eden Kinay, şunları kaydetti:
     Güzel ülkemiz, iyi yetişmiş, genç ve dinamik nüfusuyla her alanda büyük başarılara imza atıyor, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolundaki hedefine kararlı adımlarla ilerliyor. İnşallah Türkiye 2023te, 2071de ve daha sonrasında öğretmenlerimizin taşıdığı eğitim meşalesi sayesinde daha da aydınlık yarınlara ulaşacaktır. Şüphesiz ki, bu hedefe, kendisini sürekli yenileyen, genç nesilleri yarının şartlarına hazırlayan, öğretmenlerle ulaşacaktır. Unutulmamalıdır ki, öğretmenlerimiz geleceğimizin mimarlarıdır. Mesleğe yeni başlayanlardan yıllarını bu mesleğe vererek emekli olan ve bu uğurda şehit düşenlere kadar tüm öğretmenlerimiz bizim için ziyadesiyle kıymetlidir ve her zaman baş tacımızdır. Bu vesileyle sevgili öğretmenlerimize ithaf edilen 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik eder, tüm öğretmenlerimize başarılar dilerim.
    
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER