24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Gümüşova Kaymakamı Baygüven: -Türk toplumunun gelişmesinde, cumhuriyetimizin güçlenmesinde, kültürümüzün geliştirilerek güçlenmesinde öğretmenlerimiz en fedakar ve saygıyı en çok hak eden kimselerdi


DÜZCE (A.A) - Gümüşova Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Türk toplumunun gelişmesinde, cumhuriyetin ve Türk kültürünün geliştirilerek güçlenmesinde öğretmenlerin en fedakar ve saygıyı en çok hak eden kimseler olduğunu bildirdi.
     Baygüven, yayımladığı mesajda, geleceğin güvencesi olan çocukları en iyi şekilde ve çağdaş donanımlarla yetiştiren, en zor şartlarda dahi, ülkesine ve milletine bağlı hizmet veren öğretmenlere, gösterdikleri her türlü fedakarlık için çok şey borçlu olduklarını belirti.
     Öğretmenlerin toplumun gelişmesinde büyük rol sahibi olduğunu vurgulayan Baygüven, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Türk toplumunun gelişmesinde, cumhuriyetimizin güçlenmesinde, kültürümüzün geliştirilerek güçlenmesinde öğretmenlerimiz en fedakar ve saygıyı en çok hak eden kimselerdir. Bu nedenle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Bir millet irfan ordusuna malik olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin yaşayacak neticeleri vermesi ancak irfan ordusuyla kaimdir. Muallimler, yeni nesli, cumhuriyetin fedakar muallim ve mürebbilerini sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır demiştir.
     Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere, bugün aramızda bulunmayan tüm öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, görevi başında bulunan ve de emeklilik hayatını sürdüren fedakar öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürdürmelerini temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER