24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -AK Parti Düzce Milletvekili Korkmaz: Türk milleti olarak dünyadaki yerimizi güçlendirmenin ve yukarılara taşımanın yolu, eğitimle mümkündür


DÜZCE (A.A) - AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Türk milleti olarak dünyadaki yerimizi güçlendirmenin ve yukarılara taşımanın yolu, eğitimle mümkündür dedi.
     Korkmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, bilginin her geçen gün daha değerli ve ulaşılması zor bir değer olduğunu belirtti.
     Bilgiye sahip toplumların daha hızlı ilerlediğine dikkati çeken Korkmaz, Türk milleti olarak dünyadaki yerimizi güçlendirmenin ve yukarılara taşımanın yolu eğitimle mümkündür diye konuştu.
     Öğretmenlerin maneviyatı güçlü, sorumluluk duygusu gelişmiş ve geleceğe güvenle bakan nesiller yetiştirdiğini vurgulayan Korkmaz, şunları kaydetti:
     Öğretmenlerimizin ortaya koyduğu bu çaba takdire şayandır. Bu kadar anlamlı ve önemli mesleği yerine getiren öğretmenlerimize saygımız büyüktür. Bu vesileyle bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER