24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -AK Parti Denizli Milletvekili Uçar: Öğretmenlerimiz geleceğimizin teminatı olan gençleri aydınlık yarınlara hazırlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamaktadırlar


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Öğretmenlerimiz geleceğimizin teminatı olan gençleri aydınlık yarınlara hazırlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamaktadırlar dedi.
     Uçar yaptığı yazılı açıklamada, günümüzde bilim ve teknolojiyi en üst seviyede kullanan gençleri yetiştiren ülkelerin dünyada söz sahibi olduğunu belirterek, Ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel gelişmeyi ancak ilim ve irfanla donatılmış gençlerle yakalayabiliriz. Buda ancak gençleri bu manada yetiştirecek olan öğretmenlerimizle mümkündür. Öğretmenlerimiz geleceğimizin teminatı olan gençleri aydınlık yarınlara hazırlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamaktadırlar dedi.
     AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak da öğretmenliğin hiçbir zorluğa göz yummadan, yeri geldiğinde öğrencilerin anne, babası olup fedakarca çalışılan bir meslek olduğunu belirtti.
     Dalbudak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, geçmişten bugüne bu onurlu mesleği icra eden değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı büyük bir özveriyle yetiştiren öğretmenlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.
    
     Muhabir: Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu / Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER