24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk, mesaj yayımladı


GİRESUN (A.A) - AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, basının toplumun aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde etkin rol oynayan kurumların başında geldiğini bildirdi.
     Öztürk, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olarak görülen basının, ülkenin geleceği ve milletin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru, tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağladığını belirtti.
     Basının, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli bir kurum olduğuna dikkati çeken Öztürk, şunları kaydetti:
     Basın, toplumun aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde etkin rol oynayan kurumların başında gelmekte. Günümüzde hızla gelişen kitle iletişim araçlarıyla etkinliği her geçen gün artan yazılı, internet, işitsel ve görsel basın kuruluşları, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında halkı bilgilendirmekte, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi birçok görev ve sorumlulukları da üstlenmekte.
    
     Muhabir: Gülizar Şenel
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER