24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -BİK Tekirdağ Şube Müdürü Canbey: -Basın, özgür, tarafsız, doğru haber ve yorumlarla toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında kritik bir görevi yerine getirmektedir


TEKİRDAĞ (A.A) - Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey, basının özgür, tarafsız, doğru haber ve yorumlarla toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında kritik bir görevi yerine getirdiğini belirtti.
     Canbey, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl Basın Bayramının 104. yılının kutlandığını hatırlattı.
     Ögür ve etkin bir basının oluşması için imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteği vermeye çalıştıklarını ifade eden Canbay, şunları kaydetti:
     Basın, özgür, tarafsız, doğru haber ve yorumlarla toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında kritik bir görevi yerine getirmektedir. Hiç kuşkusuz önümüzdeki yıllar, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, doğru, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışını ilke edinmiş olan Tekirdağ basını açısından başarılarla dolu yıllar olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle çok zor şartlarda görevlerini yapmaya çalışan basın çalışanlarının bu anlamlı günlerini kutluyorum.
    
     Muhabir: Ergin Akgün
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER