29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı -AK Parti Kastamonu Milletvekili Gülşen: -Cumhuriyet Bayramı, nasıl bir tarihin varisi olduğumuzu bizlere tekrar hatırlatmaktadır


KASTAMONU (A.A) - AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Cumhuriyet Bayramının nasıl bir tarihin varisi olunduğunu hatırlattığını bildirdi.
     Gülşen, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyetin manasını ve gücünü, milletin ortak iradesiyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinden aldığını belirtti.
     Türk milletinin bağımsızlığını kazanma uğrunda yıllarca mücadele vererek tüm yokluklara direndiğini anlatan Gülşen, şunları kaydetti:
     Bu haklı mücadeleden dünyaya örnek olacak bir zaferle çıkan Türk milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün önderliğinde bağımsız, güçlü ve çağdaş bir devlet kurmayı başarmıştır. Bu başarının ardında, Türk milletinin fedakarlığı, vatan sevgisi ve azmi vardır. Her yıl coşku ve heyecanla kutladığımız Cumhuriyet Bayramı, nasıl bir tarihin varisi olduğumuzu bizlere tekrar hatırlatmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin Cumhuriyet Bayramıtebrik ediyoruz.
    
     Muhabir: Özkan Beyer
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER